Min vej

Det store spørgsmål: ‘Hvem er jeg?’

Vi har det ofte med at sætte mærkater på os selv og hinanden i et forsøg på at skabe en forståelse for hinanden ud fra en fælles referenceramme.
Her får du blot en lille bid af mig – den del, der handler om den vej, der har ført mig hertil, hvor jeg er i dag.
Det, der har ledt dig til mit univers her, er helt sikkert din interesse for eller nysgerrighed på yoga, meditation eller ceremoniel cacao.
Det er i hvert fald det, jeg elsker at bidrage med – altså at undervise dig i yogaens grundprincipper og hjælpe dig ned i kroppen på en let måde, igennem yoga og meditation. 
Måske synes du, ligesom jeg, at ceremoniel cacao er interessant?
Jeg elsker det, som er fra naturen, Moder Jord, og som er af den helt nærende og højpotente slags – og det er den ceremonielle cacao.
Det er også noget af det, jeg har lyst til at dele med dig. Jeg har lyst til at vise dig, hvordan du kan bruge den ceremonielle cacao som en sund og støttende plantemedicin i dit indre arbejde – det gør jeg i cacaoceremonier. 
Min rejse i livet tæller mange oplevelser og møder med interessante mennesker og veje – det fortsætter heldigvis, og jeg elsker det!
Jeg elsker at møde mennesker, og jeg elsker at hjælpe og støtte dig, der har brug for det – på en måde, så du selv tager ansvar for dér, hvor du er nu og at du finder dine egne svar på din videre rejse.

Yoga – en del af min rejse

Uden helt at vide det, har jeg altid dyrket yoga.
Stået på hovedet, når jeg havde lyst.
Slået sjove krøller på kroppen, fordi min intelligente krop sagde, at jeg skulle!
Da jeg var teenager, var udbuddet af yogaundervisning meget lille, men jeg var så heldig at finde en ældre og meget garvet yoga- og meditationslærer, som gav mig et virkelig fint indblik i yogaens univers – jeg mødte trofast op på hendes hold hver uge i en årrække, til trods for, at undervisningen var en halv times kørsel fra min bopæl.
På daværende tidspunkt var yoga min legale flugt fra en travl hverdag som studerende med fem fritidsjobs!

Min interesse for yoga blev for alvor større under min første graviditet i 2001.
Jeg var SÅ træt hele tiden og fik anbefalet yoga af min jordemor. Og det skulle vise sig, at yogaen endnu en gang var en gave for mig.
Yoga blev pludselig andet end ‘legal flugt’ – det blev fordybelse med mig, min krop og ikke mindst mit ufødte barn i maven. 

Lige siden har jeg dyrket yoga og er med tiden blevet endnu mere nysgerrig på yogaen.
Derfor tog jeg en yderst grundig to-årig yogalærer uddannelse hos Misa Yoga med fokus på alignment, anatomi.

Yoga er en holistisk tilgang til livet, som handler om at forene krop, sind og sjæl – og jeg møder ofte mennesker, der befinder sig lidt for meget ”oppe i hovedet” og derfor helt naturligt glemmer at mærke efter, hvordan de har det og lytte til kroppens budskaber.
Jeg elsker at hjælpe mennesker med at mærke deres egen krop ved hjælp af yogaen – og jeg sætter en ære i at gøre det på min helt egen kærlige og nærværende måde.

Min personlige erfaring med yoga er, at det nytter!
Ud fra den feedback, jeg får, fra de efterhånden hundredevis af mennesker i vidt forskellige aldre, der kommer til yoga hos mig, er det helt tydeligt, at yogaen har en effekt på især holdning, mentalt velvære, energiniveau og overskud, smerter og skavanker og ikke mindst evnen til selv at gøre noget positivt for eget velvære og helbred.

Yoga er for mig en rejse, som inviterer mig tættere på mig selv, hele tiden – og til steder, jeg end ikke troede, var mulige.
Yoga starter med fysisk eller online undervisning af en dygtig yogalærer – og fortsætter, når undervisningen stopper!
Den undervisning og underviser, du vælger, skal gerne støtte dig i din rejse ned i kroppen, din rejse i at forene krop, sind og sjæl.
At være mere i alignment med dig selv.

Meditation – det naturlige ‘link’ til yoga 

Mit første møde med meditation var hos en yogalærer – og hvor var det rart!
En befriende følelse – en følelse af helhed. En oplevelse af, at det var super let at mærke klarhed, at skabe ro og ikke mindst en vidunderlig afrunding af yogaklassen, som på magisk vis ‘bandt det hele sammen’.

Yoga og meditation går hånd i hånd, og ofte opleves dele eller hele yogaklassen som en hel meditativ stund, bl.a. gennem fokus på åndedrættet, som er med til at skabe indre fokus, balance, ro og nærvær med dig selv.

Som afslutning på en yogaklasse guider jeg ofte i en Yoga Nidra, som er en virkelig healende og genopbyggende rejse ind i dig selv og dit indre.

Meditationsevents og cacaoceremonier

Min passion for at hjælpe dig ned i kroppen og mærke dig selv er ikke udelukkende en rejse med yoga og yoga nidra. 

Min egen meditationspraksis har udviklet sig gennem årene, og jeg tilbyder forskellige meditationsevents, som arbejder endnu dybere i dig, da jeg ønsker at videregive meditationens fantastiske egenskaber, herunder at kunne skabe ro for dig selv, opnå klarhed og indsigt, at reducere stress og forbedre din helbredstilstand.
Jeg tilbyder cacaoceremonier, hvor jeg selv oplever og får tilbagemeldinger på, at cacao’en støtter op energetisk og skaber mere dybde i meditationerne. Cacao skaber en dybere connection til dit hjerte og din sjæl, og du opnår mere klarhed.

Jeg arbejder altid ud fra en intention om at skabe mest mulig balance og flow for dig – præcis dér, hvor DU er lige nu!

 

 

Følg med

sanne@sannejuul.dk

Egelundsvej 7, 9380 Vestbjerg

Tlf: 41 60 00 79