Hvem er jeg?

Hvem er jeg?, velkommen, Sanne Juul, yogaundervisning, kropsterapi

Jeg hedder Sanne, er fra ’79 og er oprindeligt frederikshavner. I mine yngre dage har jeg i forbindelse med uddannelse og job også været bosat i Sæby og Hjørring, og siden 2012 har jeg boet i et dejligt hus i den skønne lille by, Vestbjerg ved Aalborg sammen med min mand og vores fem børn.

Min rejse indenfor det alternative begyndte allerede, da jeg var barn, idet jeg selv var vådligger. Efter få konsultationer hos en zoneterapeut, var min krop atter kommet så meget i balance, at problemet var kommet under kontrol. Senere i min opvækst har jeg bl.a. benyttet mig af kinesiologi og kranio sakral terapi, som også har været fantastiske behandlingsformer for mig.

Jeg har altid syntes, at kroppen og energiarbejde er enormt spændende og meningsfuldt, ligesom jeg også har haft stor nysgerrighed på at undersøge, hvordan kroppen og psyken spiller sammen. Alternativ behandling er for mig det samme som naturlig behandling, som i al sin enkelhed ”blot” handler om at lytte til kroppens budskaber og navigere i det, der kommer til dig, have tillid til dit indre kompas, din intuition, dit hjerte – ja kort sagt, ”bare” mærke efter og handle på de budskaber, du får.

Den balance, vi kan opnå ved at være så tæt på os selv som muligt, har jeg altid søgt ved at være nysgerrig på mig selv og andre mennesker. Min nysgerrighed og lyst til at lære nyt og udvikle mig har altid drevet mig.

Derfor har jeg stort set altid haft gang i en eller anden form for læringsproces indenfor det pædagogiske, psykologiske, energimæssige eller kropslige felt. Jeg har en bred erfaring med mig og har nærmest altid undervist – jeg er uddannet folkeskolelærer og har primært arbejdet indenfor specialundervisning, siden jeg blev uddannet i 2004. Sidenhen har jeg uddannet mig indenfor NLP, som har givet mig helt fantastiske redskaber til samtale, coaching og ikke mindst at opnå en endnu dybere forståelse for andre mennesker. Kombineret med min uddannelse som Holistisk Energiterapeut hos Katrine Birk, føler jeg mig super godt klædt på til at gøre en forskel for netop DIG!

Yoga

Min interesse for yoga startede i 2001, da jeg var gravid med mit første barn. Jeg var SÅ træt hele tiden og fik anbefalet yoga af min jordemor. Og det skulle vise sig, at yogaen var en gave for mig. Jeg fik sådan en fantastisk fornemmelse af ro, glæde, energi og overskud – en følelse af “at være i kontakt med noget dybere i mig selv”. Jeg har dyrket yoga lige siden og er med tiden blevet endnu mere nysgerrig på yogaen. Derfor tog jeg for et par år siden en yderst grundig to-årig yogalærer uddannelse hos Misa Yoga, som jeg har gjort brug af dagligt; såvel privat som arbejdsmæssigt og med vidt forskellige formål og til meget forskellige målgrupper.

Yoga handler om at forene krop og sind – og efter min mening er mange af os alt for meget ”oppe i hovedet” og glemmer ofte at mærke efter, hvordan vi har det og lytte til, hvad kroppen har af budskaber. Alle burde ideelt set have muligheden for – i en eller anden udstrækning – at tanke energi i løbet af dagen. Ikke kun i form af kaffe, vand, en kort tissepause og frokost; men i høj grad også ved at give sig selv lov og tid til at mærke kroppen og åndedrættet. Det budskab vil jeg rigtig gerne være med til at sprede ud i verden på min helt egen kærlige og nærværende måde.

 

Mine værdier

Jeg elsker at møde skønne sjæle og arbejde sammen med mennesker. Nysgerrighed og evnen til at se tingene fra forskellige synsvinkler, samt en god portion rummelighed og respekt for andre mennesker og deres måder at forstå verden på, er for mig forudsætninger og altafgørende værdier, når et samarbejde skal lykkes. Jeg tror på, at det, du giver ud til verden, kommer tifoldigt tilbage til dig selv.

Jeg brænder virkelig for at gøre en forskel for dig via arbejdet med din krop og din energi.

Min mission er at udbrede yogaens fantastiske egenskaber til dig, som kommer hos mig – på en måde, så det passer præcis til den målgruppe, jeg arbejder med. Jeg vil elske at vise dig, at yoga og energiarbejde kan være super effektive nøgler til at forstå kroppen, være i flow og balance, og ikke mindst til at tage kvantespring i din personlige udvikling.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg hver dag får lov at gøre en stor forskel for skønne sjæle via yoga og energiarbejde! Det er super inspirerende, og det giver mig et kæmpe overskud. Samtidig elsker jeg også at være med til at hjælpe dig i en konkret problemstilling af mental eller fysisk karakter, og jeg vil sætte en ære i at få lov at være din sparringspartner i min unikke måde at undervise og behandle på.

Jeg håber meget, at jeg må få fornøjelsen af også at være med til at inspirere dig!

Hvem er jeg, velkommen, yogaundervisning, kropsterapi, Sanne Juul

Jeg arbejder altid ud fra en intention om at skabe mest mulig balance og flow for dig – præcis dér, hvor DU er lige nu!

Følg med

sanne@sannejuul.dk

Egelundsvej 7, 9380 Vestbjerg

Tlf: 41 60 00 79